Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с палене на АР 145 2.0 16v QV 96 ГОДИНА ( НЕ ПАЛИ)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с палене на АР 145 2.0 16v QV 96 ГОДИНА ( НЕ ПАЛИ)

Здравейте...
    Днес сменях термостат гарнитура на капака на клапаните спирачна течност масло на скоростите помпа на съединителя долна (тази която е на самите скорости)

Преди това колата я карах на мивка да измият скоростите колко може да се хванат на пълен ляв волн където е капака на 5-тата и от горе от страна на мотора.

В мивката запали без никакви проблеми
    Пред сервиза стаоя около 10 мин
    Отново запали без никакви проблеми няма прекъсване или друго...

Около 4 часа се извършваха облужвания и ремонти и т.н

Слет това като решихме да палим да запалим да обезваздушаваме охладителната система помпата на коалта вобще не завърта...

НЕ ХОДИ ТОК ДО САМАТА ПОМПА!!!

Помагайте кой с каквото се сеща и може.

(
    Закачахме я на диагностика няма проблеми с имобилайзера не ми свети код ключа на таблото всичко си е нормално !

Акоо е като при 155 релето на помпата е до акумолатора (отзад),а при баране около скоростите са бъркали от там
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Toчно там се намира проблема се предполага ,че е там защото около тях се е пръскало за да се измият скоростите утре ще се остави на слънце ще се огледа и подсуши всичко ....как добре вървеше работата само предницата остана за петък и щяхме да сме без забележка но уви кола с характер излезна )

Comment

Брат ти все едно от вчера четеш форума... Не знаеш ли, че 16V TS мотор не се мие Вие пък и с водоструйка.
        Подсушете всичко хубаво, прегледайте всички куплунзи където е пръскано. И проверете бутона под шофьорската седалка! Натисни го профилактично, може случайно да е сработил.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Пак си одил къде не трябва!!!
          Както колегата каза по горе релето на помпата мое се сбъгясало или бушона който се намира в непосредствена близост до релето!
          П.С само аз ли си мия мотора и нямам проблем с паленето!
          Last edited by to6ko; d.m.y г., 23:52.
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Тони не съм мил мотора не съм толкова недобре колкото и да съм маняк на тема чистота ..
            А само скоростите дори и да е пръснало още в мивката съм издухал целия мотор с въздух и не е мито с водоструйка а с парастуйка .Запалих абсолютно никакви проблеми не съм имал...

Comment

Здравей,най-вероятно точно по релетата или бушоните ти е проблема.Намират се в една кутийка,която е закачена на стойката на акумулатора.Едното реле е за ЕКУ-то другото е за помпата.Там има и бушон,прегледай по-обстойно.
              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

аз като един редовен масов спамер, ще предложа да я полееш с бензин и да видим дъл няма да се палне
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Колата запали ..Проблема беше в навлажняване на релето и бушона за бензиновата помпа и накъсан кабел от силната параструйка с която миха скоростите !

Днес дойде време и за чисто новата предница и сме готови ...

Comment

Хаиде де казваи Какъв е резултата след смяната на помпата.Масло доля ли на скоростите или го смени.Как превключват сега?
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                    X